Kotiviesti -lehti

Kotiviesti 4/2017 ilmestyi 25.5. Lue uusin lehti TÄSTÄ.

Kotiviesti toimii yhteistyössä Warkauden Lehden kanssa vuoden 2017 alusta lukien. Kotiviesti-lehti ilmestyy jatkossakin seitsemän kertaa vuodessa, Warkauden Lehden syleilyssä, keskelle nidottuna.

Kotiviesti on seurakuntamme oma, perinteikäs lehti. Sitä seuraamalla saat tietää, mitä seurakunnassa tapahtuu.

Tilaaminen

Kotiviesti jaetaan Varkauden alueella osoitteettomana kaikkiin talouksiin. Jos et saa Kotiviestiä, voit noutaa sen seurakunnan toimipaikoista tai pyytää lehden postitusta osoitteellisena.

Kotiviestin voi myös tilata Varkauden ulkopuolelle. Vuonna 2017 tilaushinta on 19 euroa. Jos haluat tilata Kotiviestin muualle kuin Varkauteen, ole yhteydessä tiedottajaan.

Ilmoitusmyynti

Kotiviestin maksullisista ilmoituksista voit kysyä tiedottajalta, p. 040 512 6207.  Muusta seurakunnallisesta ilmoittelusta on sovittava erikseen toimituksen kanssa. Kotiviestiin tarkoitetut muut kuin maksulliset aineistot on toimitettava lehden toimitukseen viimeistään aineiston jättöpäivään mennessä sähköpostilla: varkauden.kotiviesti(at)evl.fi.

Aikataulu vuodelle 2017

Kotiviesti 1 ilmestyi 26.1.

Kotiviesti 2 ilmestyi 23.2.

Kotiviesti 3 ilmestyi 6.4.

Kotiviesti 4 ilmestyy 25.5. (aineisto 16.5.)

Kotiviesti 5 ilmestyy 31.8. (aineisto 22.8.)

Kotiviesti 6 ilmestyy 12.10. (aineisto  3.10.)

Kotiviesti 7 ilmestyy 23.11. (aineisto 14.11.)

Aloita päiväsi tuoreen Kotiviestin kanssa.
Kupponen kuumaa Kotiviestin kera. Mukavia lukuhetkiä!

Suvi Pitkänen
Tiedottaja