Kotiviesti -lehti

Kotiviesti 1/2018 ilmestyi 25.1. Lue uusin näköislehti alla olevasta ikkunasta.

Lue ja lataa uusin lehti PDF-versiona 5 Mt tästä.

Kotiviesti toimii yhteistyössä Warkauden Lehden kanssa vuoden 2017 alusta lukien. Kotiviesti-lehti ilmestyy jatkossakin seitsemän kertaa vuodessa, Warkauden Lehden syleilyssä, keskelle nidottuna.

Kotiviesti on seurakuntamme oma, perinteikäs lehti. Sitä seuraamalla saat tietää, mitä seurakunnassa tapahtuu.

Tilaaminen

Kotiviesti jaetaan Varkauden alueella osoitteettomana kaikkiin talouksiin. Jos et saa Kotiviestiä, voit noutaa sen seurakunnan toimipaikoista tai pyytää lehden postitusta osoitteellisena.

Kotiviestin voi myös tilata Varkauden ulkopuolelle. Vuonna 2017 tilaushinta on 19 euroa. Jos haluat tilata Kotiviestin muualle kuin Varkauteen, ole yhteydessä tiedottajaan.

Ilmoitusmyynti

Kotiviestin maksullisista ilmoituksista voit kysyä tiedottajalta, p. 040 512 6207.  Muusta seurakunnallisesta ilmoittelusta on sovittava erikseen toimituksen kanssa. Kotiviestiin tarkoitetut muut kuin maksulliset aineistot on toimitettava lehden toimitukseen viimeistään aineiston jättöpäivään mennessä sähköpostilla: varkauden.kotiviesti(at)evl.fi.

Aikataulu vuodelle 2018

Kotiviesti 1 ilmestyi 25.1.

Kotiviesti 2 ilmestyy 22.2. (aineisto 15.2.)

Kotiviesti 3 ilmestyi 22.3. (aineisto 15.3.)

Kotiviesti 4 ilmestyi 24.5. (aineisto 17.5.)

Kotiviesti 5 ilmestyi 30.8. (aineisto 23.8.)

Kotiviesti 6 ilmestyi 11.10. (aineisto 4.10.)

Kotiviesti 7 ilmestyi 22.11. (aineisto 15.11.)

Aloita päiväsi tuoreen Kotiviestin kanssa.
Kupponen kuumaa Kotiviestin kera. Mukavia lukuhetkiä!

Suvi Pitkänen
Tiedottaja