Työikäisten naisten saunailta

Työikäisten naisten saunailta Puurtilan seurakuntakoti

Luvassa lempeitä löylyjä, kauneuden vaalimista, maittavaa ruokaa ja tietenkin hyvää seuraa.

Puurtilan seurakuntakodin rantasauna lämpenee talvi-illan hämärässä. Saunan lauteille kipuavat työikäiset naiset rentoutumishetkeen kasvonaamiot ihoa hellien. Hurjapäisimmät pulahtanevat laiturin päästä vilvoittavalle uinnille. Puhtoisina on hyvä siityä seurakuntakodin emäntien laittaman maittavan ja tietenkin terveellisen iltapalan äärelle jatkamaan seurustelua.

Luvassa on siis rentoutumisen täyteinen ilta arjen pyörityksen keskelle työikäisille naisille ja aivan ilmaiseksi. Tervetuloa mukaan!

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus

Kuoppakankaan työkeskus

Nomadi - nykysirkusesitys ja keskustelutilaisuus

Teoksessa pohditaan sirkustaiteenkeinoin toisiemme kohtaamista sekä sitä, miten identiteetti tekee meistä jokaisesta toisaalta täysin uniikin ja toisaalta ympäristömme tuloksen. Entä olemmeko olemassa ilman toisiamme, ilman identiteettiämme tai päämäärää - voimmeko vain olla?