Syyrialainen kahvila

Syyrialainen kahvila Kuoppakankaan työkeskus

Tule juomaan kahvia ja maistelemaan syyrialaisia herkkuja Yhteisvastuun hyväksi.

Syyrialainen pop-up kahvila on auki la 17.3. klo 11 – 13 Kuoppakankaan työkeskuksessa.

Tule osallistumaan yhteisvastuukeräykseen kahvittelemalla ja maistelemalla syyrialaisia leivonnaisia ja pikkupurtavaa.

Tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi.

Puurtilan seurakuntakoti

Juhannusjuhla

Mietitkö yhä, mitä tekisit juhannuksena? Ratkaisu on lähempänä kuin luuletkaan. Olet erittäin lämpimästi tervetullut yhteiseen juhannusjuhlaan Puurtilan seurakuntakodille! Ohjelmassa luvassa yhteislaulua, pieni puhe, pikkurahalla purtavaa sekä tietenkin se perinteinen juhannuskokko syttyy klo 18!

Repokankaantie 35

Seurat Rauhanyhdistyksellä

Tervetuloa seuroihin!

Tirmulan tori, Kommila

Liikkuva Kesäkahvila

Bongaa seurakunnan punainen pakettiauto ja tule juttelemaan ja kahvittelemaan liikkuvaan kesäkahvioon! Kesäkahvit on tarkoitettu kaikenikäisille.