Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Seurakuntamatka Kairosmajalle 30.9. – 7.10.2017

20.4.2017 14.20

Kairosmaja on Kansan Raamattuseuran pohjoinen tunturikeskus, joka sijaitsee Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemellä.

Matkalle lähdetään lauantai-aamuna 30.9 ja palataan 7.10. illansuussa. Hinta täysihoidolla, riippuen majoituksesta 428-536 e/hlö/7 vrk.

Mukana matkalla kirkkoherra Olli Tynkkynen ja pastori Niina Lehmusoksa. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on 30 henkeä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Niina Lehmusoksa p. 0400 132 980 tai niina.lehmusoksa@evl.fi.