Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Raamattumaraton onnistuneesti päätökseen

29.8.2017 12.43

Olli aloittaa Raamattumaratonin_XL.jpg

Kuoppakankaan työkeskuksella järjestetty Raamattumaraton päättyi sunnuntaina 27.8. Loppusanat lausui pastori Niina Pehkonen uuden testamentin alkuperäiskielellä eli kreikan kielellä aamuyöllä klo 04.

Lukemisen aloitti kirkkoherra Olli Tynkkynen keskiviikkona 23.8. klo 9 heprean kielellä.

Urakan arvioitiin kestävän sunnuntaina puolille päiville mutta tehtävä suoritettiinkin odotettua nopeammin. Ison kirjan lukemiseen osallistui noin 70 ihmistä, kukin vuorollaan.

Tapahtumassa mukana olivat ev. lut. seurakunnan lisäksi Vapaaseurakunta, Helluntaiseurakunta ja Ortodoksinen seurakunta.

Kiitämme upeasta yhteistyöstä kaikkia maratoniin osallistuneita Raamatun lukijoita ja kuulijoita! Tervetuloa Varkauden pääkirkossa pidettävään messuun sunnuntaina 17.9. klo 10 ja sen jälkeen kiitoskahveille seurakuntasaliin!