Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Hiljaisuuden retriitti

4.9.2017 13.04

Hiljaisuuden retriitti

Tule sinäkin Hiljaisuuden retriittiin Puurtilan kaunille seurakuntakodille Varkauteen 27. - 29.10.2017.

Retriitti on tarkoitettu kiireen ja melun keskellä eläville, rättiväsyneille, rauhaa kaipaaville ja kaikille, jotka tarvitsevat hiljentämisen, hiljentymisen ja rukouksen elementtejä elämäänsä.

Retriitti maksaa 75 euroa sis. ohjelman, ruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen sekä majoituksen yhden hengen huoneessa liinavaattein.

Retriitit järjestää Varkauden ev.lut seurakunta. Ilmoittautuminen ja Lisätietoja retriittiohjaaja Tiina Taavitsainen 040 5237962 tiina.taavitsainen@evl.fi