Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Kauneimmat Joululaulut 45 vuotta!

21.11.2017 16.43

LOGO_Kauneimmat_joululaulut_M.jpg

Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan.

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää.

Jouluun kuuluu antamisen ilo. Niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Keräyksen avulla autamme heikoimmassa asemassa olevia kehitysmaissa. Viime vuonna keräsimme yli miljoona euroa kolehtilahjoituksin, myyjäisissä, verkkosivuillamme ja yritysten kautta unohdetuille lapsille kehitysmaissa. Tänä vuonna sijoitamme nuoriin.

Tervetuloa laulamaan!

10.12. klo 15 Könönpellon seurakuntatalolle

11.12. klo 18 Pääkirkkoon (lasten kauneimmat joululaulut)

13.12. klo 18 Luttilan kappelille