Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Senioripysäkki aloittaa

8.1.2018 11.58

Senioripysäkki logo.jpg

Varkauden ev. lut. seurakunnan diakoniatyö aloittaa Senioripysäkin maanantaina 19.2. Senioripysäkki on luottamuksellinen suljettu keskusteluryhmä yli 60 vuotiaille. Ryhmä tarjoaa vertaistuen mahdollisuuden yksinäisille ja masentuneille ihmisille. Kokoontuminen 13 kertaa. Ennen aloitusta diakoniatyöntekijä haastattelee ryhmäläiset, varaa aika diakoniatyöntekijälle p. 040 523 7960.