Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Hiljaisuuden retriitti

12.1.2018 13.05

Rantasaunalta järvelle_THUMB.jpg

Varkauden ja Pieksämäen seurakunnat yhdessä järjestävät Hiljaisuuden retriitin Puurtilan seurakuntakodilla Varkaudessa 16.-18.3.2018

Retriitissä hiljaisuus rytmittyy omaan aikaan, lepoon ja yhteisiin rukoushetkiin. Se on tarkoitettu kiireen ja melun keskellä eläville, rättiväsyneille, rauhaa kaipaaville ja kaikille, jotka tarvitsevat hiljentämisen, hiljentymisen ja rukouksen elementtejä elämäänsä.

Maksu 80e sisältää majoituksen ja täysihoidon yhden hengen huoneessa perjantai klo 18 - sunnuntai klo 13.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Tiina Taavitsaiselle 28.2. mennessä. Retriitissä on tilaa 10:lle.

tiina.taavitsainen@evl.fi tai puhelimitse 040 523 7962