Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Tiekirkko Varkaudessa

31.5.2018 15.29

Sivu_06_YLÄPALKKI_tiekirkotlogovihrea_S.png

Varkauden pääkirkko Savontiellä toimii Tiekirkkona 11.6. - 10.8. ma-pe klo 11 – 16. Juhannuksena Tiekirkko on suljettu pe 22.6. - su 24.6. Jumalanpalvelus on sunnuntaisin klo 10.

Linkki: Varkauden Pääkirkko Tiekirkkojen sivustolla

Kun kaipaat vaihtelua moottoritiemeininkiin, paina jarrua tämän liikennemerkin nähdessäsi. Astu kirkkoon ja pidä toisenlainen tauko rauhasta, kauneudesta ja pyhästä nauttien. Talleta reppuusi ripaus suojelusta ja jatka matkaasi kevein kesämielin.

Vuodesta toiseen avoinna on noin 265 Tiekirkkoa. Tiekirkot ja niiden vaalitut ympäristöt ovat ikkuna historiaan, arkkitehtuuriin ja kulttuuriin. Monien suosima kesäinen ohjelmanumero onkin tutustuttaa lomavieraat oman koti- tai mökkipitäjän kirkkoon.