Surevalle

Yksin on vaikea jakaa surua. Papit ja diakoniatyöntekijät tavoittaa seurakuntavirastolta ja he saapuvat sovittaessa myös kotiin jakamaan surun taakkaa. Nouseepa tunne läheisen menettämisestä, työttömäksi jäämisestä tai ihmissuhteiden ongelmista, älä jää surussasi yksin vaan pyydä apua. Olemme sinua varten.

Kun suru koskettaa useita tai yllättäen, keskustelun tarve on suuri ja kysymyksiä monta. Seurakunnan kriisityötä tehdään siellä, missä apua tarvitaan: kouluissa, työpaikoilla ja kodeissa.

Seurakunnassa järjestetään vertaisryhmiä sekä lapsille että aikuisille, joissa voit keskustella luottamuksellisesti niistä tuntemuksista, joita suru sinussa herättää. Seuraavat sururyhmät alkavat syksyllä 2019.

Huoma-ryhmä läheisensä henkirikoksessa menettäneille

Läheinen voi olla esimerkiksi perheenjäsen, sukulainen, ystävä tai muu läheinen henkilö.

Toiminta on maksutonta sekä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Lisätietoja tekstiviestillä Kari Teittinen, p. 050 3130 003 tai Ellen Väntti, p. 040 523 7960.

enkelipatsas

Itsemurhan tehneen läheisten ryhmä alkaa vuoden 2020 alussa. Tiedustelut Tuija Heinonen p. 044-2970237