Lähimmäispalvelu ja ulkoiluystävät

Etsitkö lähimmäistä itsellesi tai läheisellesi?

Jos olet yksinäinen ja kaipaat säännöllistä juttuseuraa tai ulkoiluystävää, ota rohkeasti yhteyttä Pia Hosioon tai Ellen Vänttiin (yhteystiedot alla), niin voimme yhdessä keskustella tilanteestasi.

Seurakunnan lähimmäispalvelutoiminta on luottamuksellista ja maksutonta.

Minustako vapaaehtoinen lähimmäispalveluun?

Diakoniatyö pitää yllä lähimmäispalvelutoimintaa. Lähimmäispalvelussa on jatkuva tarve uusille lähimmäisille, pääasiassa juttu- ja ulkoilukaveriksi ikäihmisille.

Lähimmäispalveluun pääset tulemalla diakoniatyöntekijä Pia Hosion juttusille, joka perehdyttää sinut toimintaan.

Voit ottaa yhteyttä suoraan Piaan (yhteystiedot alla) tai voit ilmoittaa halukkuudestasi vapaaehtoiseksi täyttämällä yhteystietosi "ilmoittaudu vapaaehtoiseksi" sivulla, jonka jälkeen sinuun otetaan yhteyttä. ILMOITTAUTUMISLOMAKE VÄLIAIKAISESTI POIS KÄYTÖSTÄ!

Varkauden seurakunnan ja kaupungin alueella tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä voit selata myös vapaaehtoistyo.fi-sivustolla, johon on linkki alempana.

Nuori ulkoiluttamassa vanhusta
Diakoniatyöntekijä (poissa 9.10.2020 saakka)
Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus