Könönpellon seurakuntakeskus

Könönpelto

Atolantie 1 , 78500 Varkaus
p. 040 838 6110 (suntio)

Könönpellon seurakuntakeskus on saanut uuden keltaisen maalipinnan.

Varkauden itäisiin kaupunginosiin lukeutuvassa Könönpellossa seurakuntaelämä on varsin vilkasta.

Könönpellon seurakuntakeskuksen pääsali tarjoaa hyvät tilat jumalanpalveluksille, joita järjestetään erilaisin teemoin muutaman kerran vuodessa. Perhejuhliin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin Könönpellon seurakuntakeskuksen tilat sopivat 1.6.2020 alkaen 20 henkilölle.

Normaali aikana kirkko- ja seurakuntasalin yhdistämällä tilaan saadaan seurakunnan suurta tilaisuutta varten reilu 100 istumapaikkaa, mutta suuria tilaisuuksia varten seurakunta suosittaa käytettäväksi muita tilojaan.

Seurakuntakeskus sijaitsee Könönpellon hautausmaan läheisyydessä ja soveltuu hyvin hautajaisten pitopaikaksi.

Jos sinulla on kysyttävää tiloista tai haluat varata niitä käyttöösi, ole yhteydessä toimistosihteeriin seurakuntavirastolla, p. 040 702 7748.

Lastenhoitohuone

Atolantie 1, 78500 Varkaus