Puurtilan seurakuntakoti

Murhilahdentie 94 , 78310 Varkaus
p. 040 572 7830 (emäntä)

Puurtilan seurakuntakoti

Seurakuntakoti palvelee elämän juhlahetkissä ja arkipäivässä ympäri vuoden.

Luonnon keskellä, järven rannalla sijaitseva Puurtilan seurakuntakoti takaa rauhallisen ympäristön viettää kursseja, kokouksia, koulutuksia tai muita tilaisuuksia ilman kaupungin hulinaa ympärillä. Puitteet sopivat erinomaisesti myös virkistys- ja ulkoilupäivien viettoon niin kesällä kuin talvella. Majoitustiloja on 35 henkilölle.
Tällä hetkellä majoitustilat eivät ole varattavissa.

Jotta mieli pysyisi virkeänä ja voimat riittäisivät, on Puurtilan seurakuntakodin valoisissa ja kodikkaissa tiloissa Rantasaunamahdollisuus ruokailla runsaasta noutopöydästä. Seurakuntakodin emännät tekevät mainiot, maukkaat lounaat sekä kahvin kera maistuvaiset leivonnaiset toivomusten mukaan. 1.6.2020 alkaen pöydät on mahdollista sijoitella siten, että tilaisuuteen voi osallistua 20 henkilöä.

Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunassa. Saunarakennuksessa on myös takka,
jonka äärellä illanvietto sujuu mukavasti hyvien ystävien seurassa.
Tilavat lauteet ottavat syliinsä noin 15 kylpijää.
Rantasauna on tällä hetkellä remontissa eikä siten käytössä kesällä 2020.

Rannan tuntumassa sijaitsevaan grillikotaan mahtuu normaali aikana kerralla isompikin porukka. Siellä voi nauttia järvimaisemasta ja elävän tulen loimusta. Puut tulevat talon puolesta, ja jokainen vastaa omatoimisesti tulen tekemisestä.
1.6.2020 alkaen kotaa voi vuokrata vain hyvin pienelle ryhmälle.

Jos sinulla on kysyttävää tiloista tai haluat varata niitä käyttöösi, ole yhteydessä seurakuntakodin emäntään p. 040 572 7830.

Kahvila
Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi

Murhilahdentie 94, 78310 Varkaus

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien leiripäivät

Mukavaa puuhaa, pelejä ja kisoja.

Murhilahdentie 94, 78310 Varkaus

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien leiripäivät

Mukavaa puuhaa, pelejä ja kisoja.