Tule mukaan toimintaan!

Jos etsit mielekästä tekemistä, sinusta on mukava tutustua uusiin ihmisiin ja tahdot osallistua seurakunnan toimintaan tekemällä jotakin konkreettista, seurakunnan vapaaehtoistyössä on paikka Sinulle.

Tule rohkeasti mukaan!

Klikkaa sydäntä ja katso Varkauden avoimet vapaaehtoistehtävät.

Mitä vapaaehtoistyö on ?

Vapaaehtoisena voit osallistua yksittäisiin tehtäviin tai tulla mukaan pitemmäksi aikaa. Voit itse määritellä antamasi ajan.

Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkiota. Palkkio osallistumisesta on ihmisten kohtaaminen ja auttaminen sekä tekemisen ilo.

Vapaaehtoistyö perustuu luottamukseen ja vaitiolovelvollisuuteen.

Olet tervetullut mukaan omin tiedoin ja taidoin. Saat perehdytyksen tehtävääsi. Vapaaehtoisilla on vuosittain myös tapaamisia, joissa kehitetään toimintaa ja virkistytään yhdessä.

Muuta osaamista?

Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat esittää ajatuksia vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Yhteyshenkilö on diakoniatyöntekijä Pia Hosio, p. 040 572 7810.