Yhteisvastuu

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.

Joka kevät Yhteisvastuun reilut 35 000 vapaaehtoista arkienkeliä lähtevät liikenteeseen keräyslistojen ja -lippaiden kanssa. Keräykseen osallistuvat kaikki Suomen ev. lut. seurakunnat. Keräys järjestetään helmi-huhtikuussa, mutta keräyslupa on voimassa ympäri vuoden.

Voit lahjoittaa Varkauden seurakunnan keräykseen tämän linkin kautta.
Lahjoittaaksesi tarvitset verkkopankkitunnukset.

Voit lahjoittaa myös Yhteisvastuukeräyksen valtakunnallisten keräysnumeroiden kautta:

Soita

0600 1 5005 (5,09 € / puh+pvm)
0600 1 7010 (10,26 € / puh+pvm)
0600 1 7020 (20,28 € / puh+pvm)

tai

Lähetä tekstiviesti numeroon 16588

Kirjoita viestikenttään
APU5 (5 €)
APU10 (10 €)
APU20 (20 €)

Lisätietoja lahjoitusmahdollisuuksista Yhteisvastuu.fi-sivuilta.

Yhteisvastuukerääjät
Tule osallistumaan Yhteisvastuuseen, kerääjäksi tai lahjoittajaksi. Kuvaaja Lauri Rotko.