Päiväkerhossa

Tule kerhoon!

Kerhotoimintaa lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerhot

Päiväkerhoissa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua monipuolisesti.
Yhdessä lauletaan, askarrellaan, liikutaan ja leikitään vapaasti. Silloin tällöin
retkeillään ja voidaan viettää myös juhlia. Päiväkerhot on tarkoitettu 2-5-vuotiaille.

3-5v ryhmät kokoontuvat Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella kaksi (2) kertaa viikolla, 3h/kerta.
2v ryhmä kokoontuu Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella kerran viikosa kahden tunnin ajan.

Seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen toimintakaudelle 2021-2022 on päättynyt..
Lisätietoja ja vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella Paulalta p. 040 501 4950.

Perhekerhot

Perhekerhot ovat avoimia kohtaamispaikkoja pienten lasten perheille ja kotona työskenteleville
perhepäivähoitajille. Lapset voivat tulla perhekerhoon myös isovanhempiensa kanssa.
Perhekerhoissa opitaan ja välitetään kristillistä perinnettä sekä tuetaan perheitä arjen keskellä.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, jossa Raamatun kertomukset tulevat perheen
pienimille tutuiksi leikin, laulun ja askartelun myötä. Pyhäkouluun on tervetullut jokainen
4-12 -vuotias lapsi ja sitä pienemmät lapset oman aikuisen kanssa.

Lapset 0 - 10 vuotiaat kokoaa toimintaansa alle 10 vuotiaat lapset ja heidän perheensä. Toiminnassa arvostetaan lapsen ainutkertaisuutta ja tuetaan hänen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä monipuolisen tekemisen, yhdessäolon ja hiljentymisen avulla. Toiminta on myös perheitä ja vanhemmuutta tukevaa.

Toiminnasta vastaa lastenohjaaja Paula Boman, p. 040 5014 950. Häneltä saat tietoa vapaista kerhopaikoista ja muusta toiminnasta.

Kiitos tästä kerhosta, Jumala.
Olethan täällä mukana.
Anna meille iloa ja riemua,
kaveruutta ja hyvää mieltä,
siunaa meitä.