Päiväkerho - KERHOT PERUTTU TOISTAISEKSI!

Päiväkerhot ovat toimintaa 2-5 -vuotiaiden lasten parissa. Kerhoissa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua laulujen, leikkien, luovan työskentelyn, juhlien ja retkien avulla. Turvallinen ja kiireetön yhdessäolo on yksi päiväkerhojen lähtökohdista.

Päiväkerhot ovat seurakunnan kasteopetusta ja kristillistä kasvatusta. Kerhossa kirkkovuoden juhlat sekä kristilliset perinteet tulevat lapsille tutuiksi.

Erilaisiin päiväkerhoryhmiin voivat ilmoittautua 2-5 vuotta täyttäneet lapset. 3-5 v. lasten ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa Haukankujan kerhotilassa ja Luttilan seurakuntatalolla. Kaksi vuotta täyttäneiden kerho kokoontuu Kuoppakankaan seurakuntatalolla, joka kokoontuu kerran viikossa kahden tunnin ajan. Osallistumismaksu on syyskaudelta sekä kevätkaudelta kaksi kertaa viikossa kävijöiltä 20,00 e ja kerran viikossa kävijöiltä 10,00 e.

Tutustu ja tule mukaan!

Kerhopisteet

Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaankatu 11

Haukankujan kerhotila, Haukankuja 1