Tulossa...

• Isien ja lasten yhteinen nuotioilta 11.11. klo 17.30 Puurtilan srk-kodilla. Mukavaa yhdessä oloa. Ulkoiluvarustus ja taskulamppu mukaan. Ilmoittautuminen 8.11. mennessä: tulen.mukaan@evl.fi tai Paulalle p. 040-501 4950 (mainitse osallistujien määrä ja lasten iät sekä osallistujien mahdolliset allergiat

• Lasten päivän naamiaiskekkerit 20.11. klo 17.30 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella. Ohjelmassa arjapaiset, buffetti, jumppasalissa toimintaa. Hauskin naamiaisasu palkitaan. Elle pelle hauskuuttaa lapsia. Esiintymässä lapsikuoro Pisarat. Tervetuloa koko perhe. Vapaa pääsy. Tilaisuuden järjestää Varkauden seurakunta ja UNICEFin paikallisosasto.

• Joulupuuhaa perheille 3.12. klo 17.30 - 19.30 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella. Mukaan mahtuu 25 askartelijaa. Ilmoittauutmiset: tulen.mukaan@evl.fi viimeistään pe 22.11. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava montako perheestänne osallistuuu ja ruoka-aineallergiat. Lisätietoja Paulalta p. 040 5014 950.
  • Joulukirkot perhekerhoissa
  • Lasten kauneimmat joululaulut