Tule mukaan nuorten toimintaan!

Nuoret 15-18 v. on suunnattu rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön. Nuorten Ilpo, Yoda, Kappelin nuorten illat, Ankkurimessu ja nuorten kohtaamispaikka sekä ohjaajakoulutus, retket ja leirit kutsuu sinua mukaan toimintaa.

Tavoitteena on olla läsnä nuorten elämässä, kohdata heitä laaja-alaisesti ja tukea nuorten uskoa ja yhteyttä kolmiyhteiseen Jumalaan sekä luoda mahdollisuuksia kasvaa kristityn vastuuseen, lähimmäisyyteen ja osallisuuteen.

Ja muista: Sinulle on paikka. Olet Jumalan silmissä kaunis!

POIKKEUOLOJEN AIKANA - Viikko-ohjelmassa on mm. visoja, arvoituksia, vinkkejä, pelistriimausta ja nuortenillan viettoa livetilassa.

Sunnuntaisin julkaistaan hartaus nuorille. Instagram: varkaudennuorisrk / snapchat: varkausnuorisrk.

Keskiviikkoisin klo 15-18 Twitch-palvelussa striimataan nuorille tarkoitettu VSRKgaming peliilta,
jossa nuorisotyönohjaajat pelin tiimellyksessä jutustelevat mukavia. Illat ovat sopivia myös alakouluikäisille ja toisinaan ihan
heille räätälöityjä. Näissä videoissa ei puhuta rumia. Lisätietoja Elijakselta ja Jereltä.

Nuorten syksyssä

Superliikuntaa nuorten liikuntainnostajien kanssa elokuussa maanantaisin Kuoppakankaan seurakuntakeskus. Lisätietoja Jereltä p. 040 523 7962.

Nuorten bändi. Lisätietoja Marilta p. 040 578 5218.

Nuorten illat
- tiistaisin 18.8. alkaen klo 18-20 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella.
- tiistaisin 25.8. alkaen klo 16-18 Kangaslammin kirkon kerhotiloissa.

Striimikeskiviikko tänään 29.7. klo 16-18. sekä muussa sosiaalisessa mediassa nuorisotyön tiimi toimii päivittäin. Syksy käynnistyy elokuussa - seuraa ilmoittelua.

Tule pelaamaan, hengaamaan, välipalalle, oleskelemaan ja tapaamaan kavereita. Ilpo kutsuu sinut!
Viimeinen KesäIlpo torstaisin 30.7. klo 15-18 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella. Ilpon syksy käynnistyy 13.8. klo 14-17 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella.