Ohjaajahaku kesän leirille ja tapahtumiin avoinna 1.-10.4.2022.

Ohjaajaksi voi hakea kaikki rippikoulun käyneet ja ohjaajakoulutukseen osallistuneet nuoret. Hakemuksen jättäminen on merkki siitä, että haluat toimia seurakunnassa nuorena ohjaajana kesän aikana. Oman toiveen tehtävästä voi jättää, mutta emme voi varmaksi luvata, että se toteutuisi. Valintaan vaikuttavat mm. kunkin kesätoiminnon tarpeet ja tasapainoisen ohjaajaryhmän kokoaminen. Tehtävässä sinulta odotetaan sitoutumista työpaikan sääntöihin, arvoihin ja vaitioloon. Hakemuksessa on tärkeää kertoa mahdollisista esteistä ajankohdissa, jolloin ei ohjaajatehtävän hoitaminen onnistu. (matkat, muu kesätyö jne.)

OHJAAJAHAKU PÄÄLLÄ ajalla 1.-10.4.

Uudet ensimmäisen kesän ohjaajat haastatellaan 14.4. Ohjaajavalinnoista pyrimme ilmoittamaan viimeistään viikolla 18-19.

Kesän ohjaajaksi valitut siunataan (jos mahdollista kokoontua) kesän tehtäviin su 22.5. pääkirkossa. Päivän aikataulusta ilmoitetaan valintakirjeen yhteydessä.

Kiitos, kun olet kanssamme tekemässä reipasta ja riemukasta kesää 2022!

Erinvärisiä tennareita pyykkikorissa.
Ohjaajahaku kesän leireille ajalla 1.-10.4.2022.