Hei! Tervetuloa rippikouluun. Tässä sinulle tärkeää tietoa tulevista oppitunneista ja tapahtumista- pidä aikataulu tallessa ja ole kaikissa mukava!
Jos sinulla tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ryhmäsi opettajiin. Mukavaa rippikoulumatkaa.

Rippikoulu nro 1 Partaharju, Pieksämäki

HUOM! Kiihtyvän koronatilanteen vuoksi rippikoulu 1 Pieksämäellä on peruttu.

Leirin järjestämisestä toisena ajankohtana tiedotetaan sähköpostilla kevään aikana.

Kevään tapaamisaikataulu - Rippikouluryhmien kokoontumisaikatauluista ja niiden muutoksista tiedotetaan jatkossa koronan vuoksi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Muutoksia voi tapahtua nopeallakin aikataululla. Lisätietoja voit tiedustella ryhmien omilta opettajilta.

Rippikoulu 1 varmistuneet kokoontumisen maaliskuulle 2021 (tilanne 2.3.)

4.3. klo 16-17 tai 17-18 Pääkirkko, musiikkitunti - ryhmä jaetaan kahteen ryhmään - vanhempain tapaaminen peruttu!
- ryhmä A klo 16-16.45
- ryhmä B klo 17-17.45

6.-7.3. Rippikoulupäivä, Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella.

HUOLEHDI ITSENÄISESTI:
ILPO, joka torstai klo 14-18,  käy itsenäisesti vähintään kerran 1 x 1 tunti.  Kuoppakankaan seurakuntakeskus. ILPO on nuorten iltapäivän olohuone. Ilmoittaudu saapuessasi ja lähtiessäsi ohjaajalle. Välipala, pelejä, hengailua.

Tulethan vain terveenä! Maskisuositus.

Nuorisotyönohjaaja, nuoret 15-18 v. sekä Kangaslammin alueen nuorisotyö
Seurakuntapastori, kasvatus ja viestintä, Kuopion hiippakunnan Liikunta-agentti