Uskoa ja elämää

Kiinnostaako sinua uskon syvällisempi pohdiskelu? Lähde tutkimusmatkalle ja tutustu kristillisen uskon perusteisiin, perinteisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Luterilainen kirkko pohjaa uskonsa vanhan kirkon uskontunnustuksiin, luterilaisiin tunnustuskirjoihin sekä kirkon yhteiseen perinteeseen.Vanhastaan kirkkoa on kuvattu Kristuksen ruumiina. Kirkko elää aina maailmassa muttei maailmasta.

Oheisten kuvakkeiden alta löytyy tietoa kirkkomme uskon sisällöstä sekä siitä miten se elää tässä ajassa.

Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi