Kotiviesti -lehti

Kotiviesti 5/2018 ilmestyi 30.8. Lue uusin näköislehti alla olevasta ikkunasta.

Lue ja lataa uusin lehti PDF-versiona 5 Mt tästä.

Kotiviesti on toiminut yhteistyössä Warkauden Lehden kanssa vuoden 2017 alusta lukien. Kotiviesti-lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa, Warkauden Lehden syleilyssä, keskelle nidottuna.

Kotiviesti on seurakuntamme oma, perinteikäs lehti. Sitä seuraamalla saat tietää, mitä seurakunnassa tapahtuu.

Tilaaminen

Kotiviesti jaetaan Varkauden alueella osoitteettomana kaikkiin talouksiin. Jos et saa Kotiviestiä, voit noutaa sen seurakunnan toimipaikoista tai pyytää lehden postitusta osoitteellisena.

Kotiviestin voi myös tilata Varkauden ulkopuolelle. Vuonna 2018 tilaushinta on 19 euroa. Jos haluat tilata Kotiviestin muualle kuin Varkauteen, ole yhteydessä tiedottajaan.

Ilmoitusmyynti

Kotiviestin maksullisista ilmoituksista voit kysyä tiedottajalta, p. 040 512 6207.  Muusta seurakunnallisesta ilmoittelusta on sovittava erikseen toimituksen kanssa. Kotiviestiin tarkoitetut muut kuin maksulliset aineistot on toimitettava lehden toimitukseen viimeistään aineiston jättöpäivään mennessä sähköpostilla: varkauden.kotiviesti(at)evl.fi.

Aikataulu vuodelle 2018

Kotiviesti 1 ilmestyi 25.1.

Kotiviesti 2 ilmestyi 22.2.

Kotiviesti 3 ilmestyi 22.3.

Kotiviesti 4 ilmestyi 24.5.

Kotiviesti 5 ilmestyi 30.8.

Kotiviesti 6 ilmestyy 25.10. (aineisto 18.10.)

Kotiviesti 7 ilmestyy 21.11. (aineisto 14.11.)

Aloita päiväsi tuoreen Kotiviestin kanssa.
Kupponen kuumaa Kotiviestin kera. Mukavia lukuhetkiä!