Sukututkimus

Seurakuntien kirkonkirjoissa on ainutlaatuista tietoa menneiden sukupolvien vaiheista. Tämä tieto on rajoitetusti myös sukututkijoiden käytössä. Varkauden seurakunnan tiedot ovat alle 100 vuotta vanhoja, joten niitä saa vain tilaamalla.

Voit tilata Varkauden seurakunnan jäsenestä tietoja sukututkimukseen kirkkoherranvirastosta puhelimitse p. 040 702 5095, postitse tai alempana olevalla verkkolomakkeella.

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Jos todistuksen laatimiseen kuluu 1 tunti ja 15 minuuttia, laskutetaan asiakkaalta perusmaksu 30 euroa ja 2 x 30 minuutin ajalta 15 euroa, yhteensä 60 euroa.

Todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 euroa.  Tarkistetut maksut tulivat voimaan 1.6.2015. Päätöksen maksuista teki Kirkkohallitus.

Sukututkimustilaus

Voit tilata sukututkimukseen tietoja tällä verkkolomakkeella. Täytä tilauslomake huolellisesti, siten nopeutat tilauksesi käsittelyä. Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Tarvittaessa saat lisätietoja kirkkoherranvirastosta: p. 040 702 5095

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Todistukseen merkittävät tiedot. Valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Tai kirjaa seuraavat tiedot

Jos kysymyksessä on tietomäärältään laaja sukuselvitys, tilaaja voi rajata etukäteen tutkimukseen käytettävän ajan.

Kenttä on pakollinen.

Sitoudun suorittamaan voimassa olevat maksut ja korvaukset sukuselvityksen laatimisesta (perushinta 30 euroa/30 min, jonka jälkeen 15 euroa / alkava 30 minuuttia)

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.