Puurtilan seurakuntakoti

Murhilahdentie 94, 78310 Varkaus
p. 040 572 7830 (emäntä)

Puurtilan seurakuntakoti

Seurakuntakoti palvelee elämän juhlahetkissä ja arkipäivässä ympäri vuoden.

Luonnon keskellä, järven rannalla sijaitseva Puurtilan seurakuntakoti takaa rauhallisen ympäristön viettää kursseja, kokouksia, koulutuksia tai muita tilaisuuksia ilman kaupungin hulinaa ympärillä. Puitteet sopivat erinomaisesti myös virkistys- ja ulkoilupäivien viettoon niin kesällä kuin talvella. Majoitustiloja on 35 henkilölle.

Jotta mieli pysyisi virkeänä ja voimat riittäisivät, on Puurtilan seurakuntakodin valoisissa ja kodikkaissa tiloissa Rantasaunamahdollisuus ruokailla runsaasta noutopöydästä. Seurakuntakodin emännät tekevät mainiot, maukkaat lounaat sekä kahvin kera maistuvaiset leivonnaiset toivomusten mukaan. Pöytään mahtuu 60-70 henkilöä.

Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunassa. Saunarakennuksessa on myös takka, jonka äärellä illanvietto sujuu mukavasti hyvien ystävien seurassa. Tilavat lauteet ottavat syliinsä noin 15 kylpijää. Rantasauna on tilattavissa ympäri vuoden.

Rannan tuntumassa sijaitsevaan grillikotaan mahtuu kerralla isompikin porukka. Siellä voi nauttia järvimaisemasta ja elävän tulen loimusta. Puut tulevat talon puolesta, ja jokainen vastaa omatoimisesti tulen tekemisestä.

Jos sinulla on kysyttävää tiloista tai haluat varata niitä käyttöösi, ole yhteydessä seurakuntakodin emäntään p. 040 572 7830.

Kahvila
Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi

Murhilahdentie 94, 78310 Varkaus

Nuotio illat perheille

Nuotioillassa kohdataan.

Murhilahdentie 94, 78310 Varkaus

KAIKEN KANSAN PELI JA SAUNA-ILLAT

Kaikille avoin ilta. Rentoa yhdessäoloa, pelejä, tietovisoja ja tietysti saunomista.