Varkauden seurakunta 90 vuotta

Näille sivuille koostetaan kaikki juhlavuoden tapahtumat sekä kuvia toteutuneista tapahtumista.

Varkauden seurakunta perustettiin 1.1.1932. Juhlavuotta vietetään koko vuosi ensimmäisestä päivästä alkaen.

Pääkirkon kirkonkellot soivat vuoden vaihtumisen kunniaksi 31.12.2021 ja 1.1.2022 välisenä yönä klo 0:00.

Juhlavuosi somessa

Haluatko jakaa sosiaalisessa mediassa mukavat seurakuntamuistosi vuosien varrelta? Tee niin käyttämällä somejulkaisuissasi tunnisteita #varkaudenseurakunta #varkaudenseurakunta90

Kun osallistut juhlavuoden tapahtumiin, seurakunnan toimintaan ja jaat tilaisuuksissa ottamiasi kuvia, käytäthän tunnistetta #varkaudenseurakunta90

Voit kertoa meille, miten sinä haluaisit juhlia 90-vuotiasta kotiseurakuntaasi lähettämällä ajatuksesi palautelomakkeen kautta (avautuu uuteen ikkunaan).

Seuraa meitä

Facebook: varkaudenseurakunta

Instagram: varkaudenseurakunta

Tutustu Savon ammattiopiston media-alan opiskelijoiden valokuvanäyttelyihin "Valot pimeyksien reunoilla" (Riina Karjalainen) ja "Lähes muuttumaton" (Sara Räsänen).