Ankkurimessu Kuoppakankaan työkeskus

"Erämaan hiekastakin kasvaa puutarha..." laulamme yhdessä nuorten soitinryhmän säestyksellä autiomaa vaelluksemme alkaessa. Tervetuloa messuun kokemaan autiomaan hiljaisuus rukouksissa ja lauluissa sekä löytämään keitaan virvoittava lähde Raamatun sanoista ja ehtoollisen salaisuudesta.

Messu toteutetaan yksinkertaisena messuna, jossa lauluina ovat rakkaiden perinteisten virsien lisäksi myön muut ihanat hengelliset laulut. Saarna on sopivan lyhyt ja konkreettinen.  Messu huipentuu ehtoollisen viettoon, jossa kohtaamme todellisen Jumalan.

Tervetuloa!

Tällä kertaa mukana matkassa myös Nuorten musiikkiryhmä, Tiina Taavitsainen, Taija Korri ja Karoliina Mustonen.

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus
Kuoppakankaan työkeskus, Kuoppakankaankatu 11
78200 Varkaus

Kuoppakankaan työkeskus

Ankkurimessu

Kehomme tärkein osa on hartioiden välissä, mutta kauneinta ja aidointa meissä on sydän. Ihmisen elämän pisin matka on sydämestä päähän. Tule liikuttavaan ankkurimessuun ja saa eväät mukaasi, kätke ne sydämeesi tuleville askelilla.

Kuoppakankaan työkeskus

Jumalanpalvelus kokoaa kristityt yhteen