Metsäkirkko

Metsäkirkko

Harjurannan luontokirkko

Kaiken ikäisten ja näköisten, lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten iltakirkko makkaranpaistotulineen sekä kirkkokahveineen höystettynä hiljentymispolulla!

Tunnetussa laulussa paimenpoika suree sitä, ettei pääse seurakunnan yhteiseen jumalanpalvelukseen työnsä vuoksi. Siksi metsä toimii kirkkona hänen sunnuntaiaamussaan. Entäpä jos seurakunnan yhteinen kokoontuminen viedään luonnon keskelle? Auttaako se oivaltamaan jotain uutta Luojasta, luomakunnasta ja ihmisestä osana sitä?

Vietämme mukavan, musiikin täyteisen ehtoollishetken luontokirkossa metsän hämyssä. Tarjolla tietenkin myös Harjurannan kyläyhdistyksen makkaratulet omatoimisille makkaranpaistajille sekä pientä purtavaa ja virvoketta kaikille. Voit myös halutessasi kävellä omaan tahtiin metsänsiimeksessä pienen hiljentymispolun.

Tervetuloa koko perhe!

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus
Kuoppakankaan työkeskus, Kuoppakankaankatu 11
78200 Varkaus

Pääkirkko

Messu ja yhteiset syntymäpäivät

Jumalanpalvelus kokoaa kristityt yhteen.

Pääkirkko

Jumalanpalvelus kokoaa kristityt yhteen.

Kangaslammin kirkko

Messu ja yhteiset syntymäpäivät