Ankkurimessu Kuoppakankaan työkeskus

Kehomme tärkein osa on hartioiden välissä, mutta kauneinta ja aidointa meissä on sydän. Ihmisen elämän pisin matka on sydämestä päähän. Tule liikuttavaan ankkurimessuun ja saa eväät mukaasi, kätke ne sydämeesi tuleville askelilla.

Ankkurimessussa liikutaan yhdessä. Luvassa ei ole hikijumppaa, vaan pientä liikettä Luojan luomalla kehollamme. Liikkeeseen yhdistyvät niin nuorten musiikkiryhmämme sävelet, kuin rukouksen sanat sekä ehtoollisosan salaisuus.

Lisätietoa Liikkuvasta seurakunnasta!

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus
Kanttori, konserttiasiat
Kuoppakankaan työkeskus, Kuoppakankaankatu 11
78200 Varkaus

Ankkurimessu

"Hän on kuin puron partaalle istutettu puu, joka kurottaa juurensa veteen." Menevää englannin kielistä gospelia, nuorten bändin säveliä, Raamatun sanaa suomen kielellä Jeremiaan kirjasta, Jumalan kohtaaminen ehtoollisen salaisuudessa luvassa lokakuun ankkurimessussa.

Jumalanpalvelus kokoaa kristityt yhteen

Jumalanpalvelus kokoaa kristityt yhteen