Kissakoskenkatu 5 (lähellä Pääkirkkoa)

Kirpputori on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10 -15.00 Otamme lahjoituksina vastaan puhdasta ja ehjää kodin tavaraa, huonekaluja kuolinpesiä, vaatteita. Emme voi ottaa kirjahyllyjä, laskettelusuksia eikä aikuisten kirjoja)

Lahjoitustavaran voi tuoda ensisijaisesti aukioloaikoina. Mikäli aika ei sovi, niin ole yhteydessä diakoniatyöntekijä Pia Hosioon, p. 040 5727 810 tai pia.hosio@evl.fi

Myös tavaran noudosta voi neuvotella Pian kanssa.

Kirpputorin tuotto menee diakoniatyön avustusvaroihin.

Lisätietoa kirpputorin toiminnasta:

Kirpputori on toiminut vuodesta 2013 alkaen.Toiminta pyörii vapaaehtoisten voimin ja lahjoitustavaran varassa.
Lahjoitetun tavaran: vaatteiden, kodin tavaran ja huonekalujen pitää olla puhdasta ja ehjää.
Diakoniatyö tekee yhteistyötä kaupungin sosiaalitoimen, työtoiminnan, perhetyön, kotihoidon ja sekä edunvalvonnan kanssa. Heidän kauttaan lahjoituksia annetaan eteenpäin tarvitseville ilmaiseksi.  Myös diakoniatyön kautta voi tavaroita saada.
Tuomalla käyttökelpoista tavaraa myyntiin ja ostamalla kirpputorin tuotteita osallistuu kierrätykseen.
Kirpputoritoiminnassa yhdistyvät kristillinen lähimmäisenrakkaus ja vastuu luonnosta.
Myyntituotto käytetään kokonaan diakoniatyön avustusvaroihin.

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus