Messuavustaja koulutus

Kuoppakankaan seurakuntakeskus

Haluaisitko lahjoittaa omaa osaamistasi kaikkien seurakuntakaisten iloksi messussa?

Seurakunta viettää messun yhdessä. Jumala antaa meille suurimman lahjansa, Jeesuksen Kristuksen, ja me annamme kiitokseksi omat lahjamme hänen käyttöönsä.

Parhaimmillaan se näkyy niin, että palvelus on seurakuntalaisten suunnittelema ja toteuttama, ja kaikkien halukkaiden lahjat pääsevät käyttöön omissa tehtävissään. Messussa voi tuoda lahjansa Jumalan käyttöön monin tavoin: Raamattua lukien, valmistellen yhteistä esirukousta, soittajana tai laulajana, kolehtia keräten, auttaen suntiota kirkon koristelussa, tai monin muin tavoin. Lapsetkin ovat tervetulleita mukaan yhteistä messua tekemään vaikkapa toivottamalla tervetulleeksi toisia lapsia, soittamalla kirkonkelloja yhdessä suntion kanssa tai tekstejä lukemalla. Kaikille halukkaille löytyy varmasti paikka ja oma tehtävä!

Tule mukaan!

p.s. Lopuksi osallistumme Ystävyys-Ankkurimessuun!

Seurakuntapastori, kasvatus ja viestintä
Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaankatu 11