Pyhäkoulu

su 19.9. kello 16.00 - 17.00
Lasienkeli lukee kirjaa kukkia taustalla.
Haukankujan kerhotila

Pyhäkouluun on tervetullut jokainen 4-12 -vuotias lapsi ja sitä pienemmät lapset oman aikuisen kanssa.

Pyhäkoulussa lauletaan lastenvirsiä ja hengellisiä lauluja ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsille sopivin menetelmin, kuten leikin, näytelmän, laulun, lyhyiden kertomusten tai piirtämisen ja askartelun avulla. Pyhäkoulussa myös rukoillaan yhdessä ja pohditaan elämän tärkeitä asioita.Pyhäkoulu on hyvä tapa vahvistaa lapsen kristillistä kasvatusta ja tutustuttaa häntä seurakunnan toimintaan.

HUOM!
Pyhäkoulua ei su 3.10. Tervetuloa Mikkelinpäivän tassumessuun klo 14 Kuoppakankaan seurakuntakeskukselle.

Pyhäkoulua ei myöskään su 17.10.