Messuavustajakoulutus (siirtyy myöhemmin keväällä pidettäväksi) Peruttu

Ristikulkue.

Pääkirkko, Pääkirkon seurakuntasali

Lämpimästi tervetuloa sinä, joka olet jo toiminut avustajana tai joka haluaisit olla mukana, mutta mietit vielä.

Asiaa rakkaasta messustamme ja siitä, miten sinä voisit olla sitä rakentamassa ajallasi ja tavallasi. Kahvitarjoilu.

Kevään aikataulu tarkentuu kohtapuoliin.

- Mikä messu? Jumalanpalveluksen teologiaa arkikielellä. Mukana Liisa ja Niina.

- Mitä voisin tehdä? Messun tehtävistä. Mukana Karoliina ja suntioita.

- Musiikkia, kyllä kiitos! Musiikki messussa ja musiikkiavustajana toimiminen. Mukana kanttorit.

- Tästä lähdetään! Kootaan aikaisempia kertoja yhteen ja järjestäydytään. Mukana kirkkoherra Jarkko

Messuavustajien Whatsapp-ryhmään voi ilmoittautuu Karoliinalle, karoliina.mustonen@evl.fi tai 040 572 7850. Ryhmään kuuluminen ei sido mihinkään, mutta sen kautta voit saada tietoa messuavustuksista ym. Messun musiikkiavustajien Whatsapp-ryhmään voi ilmottautua Marille, mari.marjokorpi@evl.fi tai 040 5785218.

Kappalainen, diakonia
Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19