Nukketeatteri ja lounas Talvi-Vekara

Kaksi ihmistä ja nukke.

Pääkirkko

Nukketeatteri Sananjalka esittää maksuttoman näytelmän Sasu ja taivaan linnut. Voit halutessasi ostaa lounaslipun 3e (alle 2v maksutta), jolla pääset esityksen jälkeen seurakuntasalille syömään makaronilaatikkoa.

Sasu ja taivaan linnut -esitys on riemastuttava tarina ystävyydestä, luonnon ihmeistä ja Jumalan huolenpidosta. Esityksessä Ella ja Sasu-koira ovat metsäretkellä. Ellan koulutehtävänä on kirjoittaa laulu aiheesta "Katsokaa taivaan lintuja ja kedon kukkia". Teksti ei ota syntyäkseen, eikä Sasu-koirastakaan ole apua. Se on enemmän kiinnostunut luonnon tuoksuista kuin tehtävästä. Luita etsiessään Sasu löytää myös roskia ja yllättäen ne alkavat hänen käsittelyssään elää. Lopulta Ellakin hoksaa seurata luontoa ja niin hänen laulunsa syntyy. Mutta mitä ihmettä Sasu oikein tekee löytämillään luilla? Entä roskilla? Ja miten merirosvo oikein päätyi mukaan metsäretkelle?
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Johtava kasvatustyön viranhaltija, rippikoulutyö