Päiväkerhossa

Tule kerhoon!

Kerhotoimintaa lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerhot

Päiväkerhot tukevat 2 - 5 -vuotiaiden lasten kokonaisvaltaista kasvua ja hengellisyyden kehitystä eri menetelmin. Päiväkerhoja kokoontuu eri puolilla kaupunkia 2 – 3 tunniksi 1 – 2 kertaa viikossa.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen toimintakaudelle 2019-2020 toukokuussa. Vapaita kerhopaikkoja vielä toimintakaudelle 2018-2019 voi tiedustella kerhopisteistä ja Paula Boman p. 040 501 4950.
 

Perhekerhot

Perhekerhot ovat avoimia kohtaamispaikkoja pienten lasten perheille ja kotona työskenteleville perhepäivähoitajille. Lapset voivat tulla perhekerhoon myös isovanhempiensa kanssa. Perhekerhoissa opitaan ja välitetään kristillistä perinnettä sekä tuetaan perheitä arjen keskellä.
 

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, jossa Raamatun kertomukset tulevat perheen pienimille tutuiksi leikin, laulun ja askartelun myötä. Pyhäkouluun on tervetullut jokainen 4-12 -vuotias lapsi ja sitä pienemmät lapset oman aikuisen kanssa.

 

Lapset 0 - 10 vuotiaat kokoaa toimintaansa alle 10 vuotiaat lapset ja heidän perheensä. Toiminnassa arvostetaan lapsen ainutkertaisuutta ja tuetaan hänen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä monipuolisen tekemisen, yhdessäolon ja hiljentymisen avulla. Toiminta on myös perheitä ja vanhemmuutta tukevaa.

Toiminnasta vastaa lastenohjaaja Paula Boman, p. 040 5014 950. Häneltä saat tietoa vapaista kerhopaikoista ja muusta toiminnasta.

 

Kiitos tästä kerhosta, Jumala.
Olethan täällä mukana.
Anna meille iloa ja riemua,
kaveruutta ja hyvää mieltä,
siunaa meitä.
Aamen

päiväkerholainen askarreltu kruunu päässä