Päiväkerhossa

Tule kerhoon!

Kerhotoimintaa lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerhot

Päiväkerhot tukevat 2 - 5 -vuotiaiden lasten kokonaisvaltaista kasvua ja hengellisyyden kehitystä eri menetelmin. 3-5v ryhmät kokoontuvat Haukankujan kerhotilassa ja Luttilan seurakuntatalolla 3 tunniksi 2 kertaa viikossa, sekä 2v kerho Kuoppakankaan seurakuntakeskuksessa  2 tunniksi 1 kerran viikossa.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen toimintakaudelle 2020-2021 avautuu huhtikuussa.

Vapaita kerhopaikkoja vielä keväälle 2020 voi tiedustella Paula Boman p. 040 501 4950.

Perhekerhot

Perhekerhot ovat avoimia kohtaamispaikkoja pienten lasten perheille ja kotona työskenteleville perhepäivähoitajille. Lapset voivat tulla perhekerhoon myös isovanhempiensa kanssa. Perhekerhoissa opitaan ja välitetään kristillistä perinnettä sekä tuetaan perheitä arjen keskellä.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, jossa Raamatun kertomukset tulevat perheen pienimille tutuiksi leikin, laulun ja askartelun myötä. Pyhäkouluun on tervetullut jokainen 4-12 -vuotias lapsi ja sitä pienemmät lapset oman aikuisen kanssa.

Lapset 0 - 10 vuotiaat kokoaa toimintaansa alle 10 vuotiaat lapset ja heidän perheensä. Toiminnassa arvostetaan lapsen ainutkertaisuutta ja tuetaan hänen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä monipuolisen tekemisen, yhdessäolon ja hiljentymisen avulla. Toiminta on myös perheitä ja vanhemmuutta tukevaa.

Toiminnasta vastaa lastenohjaaja Paula Boman, p. 040 5014 950. Häneltä saat tietoa vapaista kerhopaikoista ja muusta toiminnasta.

Kiitos tästä kerhosta, Jumala.
Olethan täällä mukana.
Anna meille iloa ja riemua,
kaveruutta ja hyvää mieltä,
siunaa meitä.