Lapsia leikkimässä.

Päiväkerhossa on mukavaa!

Mitä on päiväkerho?

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2-5-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat.

Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhoryhmiin voivat ilmoittautua 2-5 vuotta täyttäneet lapset. 3-5 v. lasten ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa ja kaksi vuotta täyttäneiden kerho kokoontuu kerran viikossa kahden tunnin ajan. Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella päiväkerhotiloissa. Seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Lisätietoja ja vapaita kerhopaikkoja: Sonjalta 040-501 4950

Päiväkerhoon ilmoittautuminen toimintakaudelle 2022-2023 ajalla 6.5.-19.6.2022.
Ryhmiä on 2 vuotiaille ja 3-5 vuotiaille. Ryhmät kokontuvat kaksi kertaa viikossa.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä. (ilmoittautumien ajalla 6.5.-19.6.2022)