Tapahtumia perheille

Köpen illat perheille: 4.2. / 18.2. / 4.3. / 18.3. / 1.4. / 15.4. / 29.4. ja 20.5. Könönpellon seurakuntakeskus, Atolantie 1. Yhteistä tekemistä ja puuhaa koko perheelle. Pieni iltapala tarjolla, tervetuloa!

Liiku ja leiki illat maanantaisin klo 17.30-19.00 Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaantie 11. Tervetuloa viettämään yhteistä aikaa touhuten, liikkuen ja hiljentyen.

Kurkista lisätietoja koululaisille suunnatuista tapahtumista tämän linkin kautta.


Kesällä tulossa

Kesätoimintaa toteutetaan viikoilla 23-26 kesäkerhojen (6-8-v / 2xvko), kesäkahvilan/puistokerhojen muodossa. 


Kesäkerho

Hei, 1.- ja 2.- luokkalaisten perheet!  

Varkauden seurakunta järjestää kesäkerhon ajalla 7.-24.6.2021 arkipäivinä klo 9-15. Könönpellon seurakuntakeskuksella, Atolantie 1. Lisätietoja ja ilmoittautuminen 7.5. mennessä, Paula Boman 040 5014950, paula.boman@evl.fi.  

Toimintaan otetaan enintään 15 ensimmäisen ja toisen luokan lopettavaa lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. 1.- luokkalaiset ovat ilmoittautumisessa etusijalla.  Lapset kulkevat omilla kyydeillä kerhoon. Toimintapäivään sisältyy ohjattua toimintaa, lounas ja välipala. Kerhon hinta on 30 e/viikko. Maksu sisältää ruoat, ohjauksen ja tarvikkeet. Kerhopaikan voi varata vähintään yhdeksi viikoksi (ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan varatut viikot).  Koululaiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta toiminnan aikana. Varatun kerhopaikan voi peruuttaa maksutta viikkoa (7pv) ennen kerhon alkamista. Jos peruu paikan myöhemmin, yksi kerhoviikko tulee maksettavaksi. Mikäli kerhoon tuleva lapsi tarvitsee erityistä/tehostettua tukea arjessa, tulee osallistumisen mahdollisuuksia pohtia järjestäjän kanssa ennen ilmoittautumista. Varkauden evankelis-luterilaisen seurakunnan kerhossa toimitaan Varkauden evankelis-luterilaisen seurakunnan kasvatustyön toimintaperiaatteiden mukaisesti ja tämän kerhon toiminnassa on uskonnollista sisältöä. 


Vekara-Varkauspäivä 16.6. pääkirkolla.

Lisäksi tulossa perheretki 29.7, perhepäivä 11.8. ja perheleiri 6.-8.8. Puurtilassa. 

Lisätietoja tapahtumista pikapuolin.

Perheen jäsenten kädet hiekalla, jokaisella leskenlehtisormus sormessa.

Mukavaa puuhaa perheen pienemmille Päkän ja Pulmun seurassa. 

Lastenkirkko-media on 3-8 -vuotiaille lapsille suunnattua ja turvallisesti kristillistä. Lastenkirkko-mediaa julkaisee Lasten ja nuorten keskus ry.   Tervetuloa mukaan: lastenkirkko.fi