Kangaslampi-Könönpelto lauluryhmä

Syyskausi 2021 alkaa torstaina 9.9.2021 klo 13.30 Pääkirkon seurakuntasalilla. Tervetuloa!

Pitkään seurakuntaa palvelleet Kangaslammin kuoro ja Könönpellon lauluryhmä päättivät syksyllä 2020 yhdistää voimansa. Kangaslammin kuoro on avustanut seurakunnan eri tapahtumissa ja messuissa erityisesti Kangaslammin alueella. Kuoron ohjelmisto rakentuu kirkkovuoden mukaan. Könönpellon lauluryhmän perinteeseen kuuluvat lukuisat vierailut palvelukoteihin ja avustaminen erityisesti Könönpellossa järjestettävissä tilaisuuksissa.

Kangaslampi-Könönpelto lauluryhmän harjoitukset noin joka toinen viikko torstaisin klo 13.30 Varkauden pääkirkolla, seurakuntasalissa.

Tervetuloa mukaan laulamaan!

Kuoron johtajana toimii kanttori Tapani Majuri, jolta saa tarvittaessa lisätietoja lauluryhmän toiminnasta.

Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaankatu 11
78200 Varkaus