Tule mukaan nuorten toimintaan!

Nuoret 15-18 v. on suunnattu rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön. Nuorten Ilpo, Nuorten ilta, Kappelin nuorten illat, Ankkurimessu ja nuorten kohtaamispaikka sekä ohjaajakoulutus, retket ja leirit kutsuu sinua mukaan toimintaa.

Tavoitteena on olla läsnä nuorten elämässä, kohdata heitä laaja-alaisesti ja tukea nuorten uskoa ja yhteyttä kolmiyhteiseen Jumalaan sekä luoda mahdollisuuksia kasvaa kristityn vastuuseen, lähimmäisyyteen ja osallisuuteen.

Ja muista: Sinulle on paikka. Olet Jumalan silmissä kaunis!

Kesäilpo kutsuu sinua torstaisin klo 14-17 seuraavasti: 8.7. / 15.7. / 22.7. ja 29.7.

Nuorten syksyssä

Nuorten illat
- tiistaisin 17.8. alkaen klo 18-20 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella.
- keskiviikkoisin 18.8. alkaen klo 16-18 Kangaslammin kirkon kerhotiloissa.

Ilpo kutsuu sinut torstaisin 12.8. alkaen klo 14-18 Kuoppakankaan seurakuntakeskukselle.
Tule pelaamaan, hengaamaan, välipalalle, oleskelemaan ja tapaamaan kavereita.
Kerran kuussa Ilpo tarjoaa nuorille lämpimän ruuan klo 16.

Avoin liikuntailta tiistaisin klo 17-18 starttaa elokuun puolessavälissä.

Ankkurimessut ja nuorten kohtaamispaikka sunnuntaisin seuraavasti: 15.8. / 19.9. / 17.10 ja 21.11.

Syksyn ohjaajakoulutuksista lisäinfoa löydät täältä.

Nuorisotyön tiimi somessa: FB= ilpo ystävä IG=varkaudennuorisrk SC=varkausnuorisrk