Nuoria

Nuorille

Nuoret ja rippikoulu

Hei Sinä 15-18 -vuotias!

Nuorten toiminta kutsuu Sinua mukaan toimintaan mm. Kuoppakankaan seurakuntakeskukselle ja Kangaslammin kirkolle. Tule mukaan!

Rippikoulu sisältää seurakuntaan tutustumista, kristilliseen oppiin syventymistä, jumalanpalveluskäyntejä ja huipentuu noin viikon mittaiseen leirijaksoon. Rippikoulun aika tutustutaan nuorten toimintaa, joten tule rohkeasti mukaan. Rippikouluinfoa löydät täältä.

Rippikoulun jälkeen sinulla on mahdollisuus tulla mukaan seurakunnan ohjaajakoulutukseen, jossa saat valmiuksia mm. toimia lasten ja tyttöjen sekä poikien retkillä, leireillä ja tapahtumissa ohjaajana. Lue lisää ohjaajakoulutuksesta täältä.

Kasvatustyössä välitetään ja ollaan tavoitettavissa

Seurakunnan kasvatustyön toiminnat nuorten tukemiseksi poikkeusaikana.

UUTISKIRJE 2, nuoret

Nuorisotyö viestii päivittäin somekanavissa Instagramissa ja Snapchatissä nuoren seurakunnan käyttäjäprofiileissa. Viikko-ohjelmassa on mm. visoja, arvoituksia, vinkkejä, pelistriimausta ja nuortenillan viettoa livetilassa. Sunnuntaisin julkaistaan hartaus nuorille. Instagram: varkaudennuorisrk / snapchat: varkausnuorisrk 

Keskiviikkoisin Twitch-palvelussa  striimataan nuorille tarkoitettu VSRKgaming peli-ilta, jossa nuorisotyönohjaajat pelin tiimellyksessä jutustelevat mukavia. Illat ovat sopivia myös alakouluikäisille ja toisinaan ihan heille räätälöityjä. Näissä videoissa ei puhuta rumia.  

Tutuilla viikkotoimintojen kelloajoilla tiistaisin klo 14-19 (Alpo ja Nuorten ilta) ja torstaisin klo 14-17 (Ilpo) on nuorisotyönohjaaja tavoitettavissa Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella kahdenkeskistä jutustelua ja ohjaajakoulutuksessa olevien asioiden hoitamista varten. 

Ohjaajakoulutus toteutetaan etäätehtävien ja etäohjauksen avulla. Ohjaajahaku kesän tehtäviin alkaa maanantaina 23.3. ja päättyy 5.4. - Ohjaajakoulutusnuoriin pidetään yhteyttä yksityisesti ja whatsapp-ryhmien kautta.   

Rippikouluryhmien yhteydenpito tapahtuu opettajien toimesta. Kaikille yhteiset etätyöskentelypaketit laaditaan ja lähetetään viikolla 14. 

Muiden seurakunnassa kokoontuvien nuorten ryhmien jäseniin ollaan yhteydessä ja tsempataan yli haastavien aikojen.  Yhdessä tästä selvitään!

Nuorten ranteissa rannekoruja.