Hei! Tervetuloa rippikouluun. Tässä sinulle tärkeää tietoa tulevista oppitunneista ja tapahtumista- pidä aikataulu tallessa ja ole kaikissa mukava!
Jos sinulla tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ryhmäsi opettajiin. Mukavaa rippikoulumatkaa.

Rippikoulu nro 5 Puurtilan srk-koti 30.6.-6.7.2021, konfirmaatio 11.7.2021 klo 10.

Kevään tapaamisaikataulu - Rippikouluryhmien kokoontumisaikatauluista ja niiden muutoksista tiedotetaan jatkossa koronan vuoksi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Muutoksia voi tapahtua nopeallakin aikataululla. Lisätietoja voit tiedustella ryhmien omilta opettajilta.

HUOLEHDI ITSENÄISESTI:
ILPO, joka torstai klo 14-18,  käy itsenäisesti vähintään kerran 1 x 1 tunti.  Kuoppakankaan seurakuntakeskus. ILPO on nuorten iltapäivän olohuone. Ilmoittaudu saapuessasi ja lähtiessäsi ohjaajalle. Välipala, pelejä, hengailua.

Tulethan vain terveenä! Maskisuositus.

Kappalainen, vs. kirkkoherra, diakoniatyö
Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19