Hei! Tervetuloa rippikouluun. Tässä sinulle tärkeää tietoa tulevista oppitunneista ja tapahtumista- pidä aikataulu tallessa ja ole kaikissa mukava!
Ennen kaupunkiriparia sinun tulee kerätä itsenäisesti riparipassiin tarvittavat merkinnät.

Jos sinulla tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ryhmäsi opettajiin. Mukavaa rippikoulumatkaa.

Rippikoulu nro 5 Puurtilan srk-koti 30.6.-6.7.2021, konfirmaatio 11.7.2021 klo 10.

Rippikouluryhmäsi aloitustapahtuma to 10.12.2020 klo 17.30- n. 18.30 Pääkirkolla, Savontie 1.
Aloitusiltaan tullaan yhdessä huoltajan kanssa. Siellä tavataan oman ryhmän jäsenet ja opet. Tulethan terveenä!
Rippikoululaiset otetaan vastaan oman open ja isosten toimesta ja ohjataan oman ryhmän kokoontumistilaan.

RIPPIKOULUN NRO 5 ALOITUSTAPAHTUMA PERUTTU!

Kevään tapaamisaikataulu   -  ilmoitetaan myöhemmin.

HUOM! Rippikoulutapaamisia tammikuussa 2021 ei voida rajoitusten vuoksi järjestää.
Rippikouluopettajat ilmoittavat, koska tapaamiset alkavat.

Kappalainen, vs. kirkkoherra, diakoniatyö
Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19