Hei! Tervetuloa rippikouluun. Tässä sinulle tärkeää tietoa tulevista oppitunneista ja tapahtumista- pidä aikataulu tallessa ja ole kaikissa mukava!
Jos sinulla tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ryhmäsi opettajiin. Mukavaa rippikoulumatkaa.

Rippikoulu nro 7 Ruusuhovi, Rantasalmi 14.-20.7.2021, konfirmaatio 25.7.2021 klo 10

Kevään tapaamisaikataulu - Rippikouluryhmien kokoontumisaikatauluista ja niiden muutoksista tiedotetaan jatkossa koronan vuoksi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Muutoksia voi tapahtua nopeallakin aikataululla. Lisätietoja voit tiedustella ryhmien omilta opettajilta.

HUOLEHDI ITSENÄISESTI:
ILPO, joka torstai klo 14-18,  käy itsenäisesti vähintään kerran 1 x 1 tunti.  Kuoppakankaan seurakuntakeskus. ILPO on nuorten iltapäivän olohuone. Ilmoittaudu saapuessasi ja lähtiessäsi ohjaajalle. Välipala, pelejä, hengailua.

Tulethan vain terveenä! Maskisuositus.

Seurakuntapastori, kasvatus ja viestintä, Kuopion hiippakunnan Liikunta-agentti
Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaankatu 11