Hei! Tervetuloa rippikouluun. Tässä sinulle tärkeää tietoa tulevista oppitunneista ja tapahtumista- pidä aikataulu tallessa ja ole kaikissa mukava!
Ennen kaupunkiriparia sinun tulee kerätä itsenäisesti riparipassiin tarvittavat merkinnät.

Jos sinulla tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ryhmäsi opettajiin. Mukavaa rippikoulumatkaa.

Rippikoulu nro 8 Puurtilan srk-koti 8.-14.7.2020, konfirmaatio 19.7.2020 klo 10

Poikkeusolot tekevät muutoksia rippikoulujen kokoontumisajoissa ja -paikoissa.

RIPPIKOULU nro 8, Ruusuhovi Rantasalmi ajalla 11.-16.10.2020 (urheilu painotteinen), Konfirmaation aikaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Tiedoitamme mahdollisimman pian.

Kevään tapaamisaikataulu  -  KAIKKI RIPPIKOULUJEN TAPAAMISET PERUTTU TOISTAISEKSI!

on vielä hieman tekeillä mutta seuraavat tapaamiset ovat jo selvillä:

su 26.1. klo 9.50-11.30 Rippikoulusunnuntai, pääkirkko (yhteinen kaikille ryhmille ja huoltajille, kahvitarjoilu)

ti 18.2. klo 16-17.30 Diakoniatunnit, Kuoppakankaan seurakuntakeskus

ke 18.3. klo 18-19 Pekka Laukkarisen konsertti, Pääkirkko (yhteinen kaikille ryhmille)
la 28.3. klo 12-13.30 Kansainvälisyys ja lähetys tapahtuma, Pääkirkko

Lisäksi:

Ilpo, nuorten iltapäivän olohuone joka torstai klo 14-17, Kuoppakankaan seurakuntakeskus (käy itsenäisesti vähintää 1 x 1 tunti)

Muistakaa olla paikalla n 10 min ennen alkamisajankohtaa. Ilmoitathan jos et pääse tapaamiseen! Poissaolot korvataan keväällä. Ollaanhan yhteydessä muutenkin, mikäli joku asia mietityttää. Tehdään yhdessä kiva yhteinen ripari.

Seurakuntapastori, kasvatus ja viestintä, Kuopion hiippakunnan Liikunta-agentti
Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaankatu 11