Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Kohtaamispaikka Navitaksessa

21.5.2018 14.36

Sivu_04_Navitas_1__L.jpg

Varkauden ev. lut. seurakunta on vuokrannut 1.4.2018 lukien 18,5 neliömetrin suuruisen toimitilan Navitas 1:n A-blokin kolmannesta kerroksesta. Seurakunnan toimitilaan pääsee helposti hissillä tai reippaillen portaita. Toimitilassa voi järjestää pieniä kokoontumisia ja siellä voi tavata papin tai diakoniatyöntekijän ajanvarauksella. Ajanvaraukset papeille, p. 040 702 7748 ja diakoniatyöntekijöille, p. 040 701 6630.

Otamme mielellämme ideoita ja ehdotuksia vastaan Navitaksessa työskenteleviltä ja siellä asioivilta. Lähetä toiveesi sähköpostilla osoitteeseen varkauden.kotiviesti@evl.fi.

Tervetuloa kohtaamaan Navitaksessa!