Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Katkaise kiire - sammuta stressi

27.8.2018 10.00

ilta small_S.jpg

HILJAISUUDEN RETRIITTI

Varkauden ev. lut. seurakunta järjestää Hiljaisuuden retriitin 5. - 7.10.2018 Puurtilan seurakuntakodilla.

Retriittiin mahtuu mukaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu 23.9. mennessä, retriitin hinta on 75 euroa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Niina Pehkonen, p. 0400 132 980 tai niina.pehkonen@evl.fi

Retriitissä mukana ovat seurakunnastamme kappalainen Niina Pehkonen ja kanttori Mari Marjokorpi.

X X X

Sana retriitti tarkoittaa alun perin vetäytymistä. Retriitti antaa mahdollisuuden hiljentyä elämän keskellä. Se on tarkoitettu kiireen ja melun keskellä eläville, rättiväsyneille, rauhaa kaipaaville ja kaikille, jotka tarvitsevat hiljentymisen ja rukouksen elementtejä elämäänsä. Lyhyet rukoushetket, Raamatun sana ja musiikki sekä yhteiset ateriat rytmittävät ja kannattelevat hiljaisuutta. Retriitti on levon paikka ilman suorittamista tai vaatimuksia. Ohjelmassa on tilaa osallistujien lyhyille henkilökohtaisille keskusteluille luottamuksellisesti.