Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Parisuhde paremmaksi

28.8.2018 11.30

Blood pressure_THUMB.jpg

Järjestämme luentoja parisuhteesta Varkaudessa, Pääkirkon seurakuntasalissa (Savontie 1) klo 18-20.

Luentotyyppisessä illassa on mahdollisuus saada tietoa ja välineitä omaan arkeen ja parisuhteeseen yleisellä tasolla.

4.9. Vuorovaikutus parisuhteessa

“Puhumalla paras!” Ratkaisukeskeinen pari- ja perheterapeutti, psykoterapeutti, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Asta Peippo

1.10. Elämän kriisit

Kun sairaudet, lapsettomuus tai muut koettelemukset kohtaavat parisuhteessa. Paripsykoterapeutti, TM, Minna Tuominen

6.11. Ero ja uusperhe

Auktorisoitu Parisuhde- ja seksuaalineuvoja Teija Männikkö

3.12. Pysykää rakastavaisina

Turvallisen parisuhteen edellytykset ja rakkauden merkitys. Pari- ja perheterapeutti Anja Venäläinen.

Tervetuloa luennoille yksin tai kaksin.