Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Kuka kirkkoherraksi?

12.9.2018 09.49

Palikka oikeaan koloon_THUMB.jpg

Hyvät seurakuntalaiset,

Kutsumme teidät tutustumaan Varkauden seurakunnan kirkkoherran viran hakijoihin pääkirkon seurakuntasalille keskiviikkona 26.9.2018. Tilaisuus alkaa klo 17.30 kahvitarjoilulla.

Kirkkoherran virkaan ovat lähettäneet hakemuksen Varkauden ev. lut. seurakunnan kappalainen Niina Pehkonen ja Joroisten kirkkoherra Jarkko Piippo. Niina Pehkonen ja Jarkko Piippo esittäytyvät tilaisuudessa ja seurakuntalaisilla on mahdollisuus kysyä heiltä kirkkoherran tehtäviin, seurakuntaan ja tulevaisuuden näkymiin liittyviä asioita.

Tilaisuus on avoin kaikille ja sen kesto on kokonaisuudessaan n. 2,5 tuntia.

Kirkkoherran valitsee Varkauden kirkkovaltuusto kokouksessaan tänä syksynä. Kokouksen ajankohta tiedotetaan erikseen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumistilaisuuteen!

Lisätiedot hallintojohtaja Olli Siivola, p. 0400 275 178