Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Toivon ja ilon tuojaksi

29.10.2018 09.25

Paketti tyttö 3v_M.jpg

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella yksinäisyydestä, mielenterveysongelmista, päihteistä, ihmissuhdevaikeuksista ja elämän kriiseistä - oikeastaan kaikista elämän vaikeista asioista. Diakoniatyö tukee tapauskohtaisesti myös taloudellisen tuen tarpeessa olevia henkilöitä.

Diakoniatyö toivoo, että varkautelaiset lahjoittaisivat rahaa jouluavustamiseen. Lahjoitetut varat koordinoidaan diakoniatyön kautta vähävaraisille perheille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille Varkaudessa.

Diakoniatyön tilitiedot:

FI12-20513800009126