Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Piippo valittiin kirkkoherraksi

24.10.2018 08.18

Varkauden seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi uudeksi Varkauden kirkkoherraksi Jarkko Piipon 24.10.2018 kokouksessaan Pääkirkon seurakuntasalissa. Kirkkoherran virkaan oli kaksi hakijaa, Niina Pehkonen ja Jarkko Piippo. Piippo siirtyy Varkauden kirkkoherraksi Joroisten kirkkoherran tehtävästä.

Samassa kokouksessa kirkkovaltuusto vahvisti Varkauden seurakunnan vuoden 2019 kirkollisveroprosentiksi edelleen 1,45 %.

Kanttorin virkaan valittiin yksimielisesti Riikka Tuura Siilinjärveltä.